Friday, 11 June 2010

[ MillatFacebook Milik Siapa? ]

With Allah's love
Assalamualykum to all
Wah, lame btol tak post lam LR. Biasa lah, terlalu "sibuk" la kunun. hekhek.

Okay, yang pasti, semua org dah bising sal MillatFacebook vs Facebook. Kunun nya facebook versi Islam. Hmm. Mari kita lihat sapa yg kena... =P

Sekadar ingin berkongsi ngan semua, so hopefully dpt la kiranya korang take your time, baca post ni ye.
Pastu buat la kesimpulan sendiri. Mekasih. =)
Adei..dah la jarang post, bila post something pon kejap2 je lak tu..hekhek..tak kisah la..yg pasti, I'm still one of d LR members, ryte..? So, ciao!

Giving ideas
 Cleo
~ Creating ideas for lives ~

2 comments:

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Salam. Tak boleh masuk pun blog yang kamu link tu.

cleo said...

Salam, owh maaf..sy x prasan link tu broken..mybe author tu dh delete kot sb komen2 post tu agk 'hot'..huhu

Maaf ye, maaf skali lg utk readers..

..:[ VisiTors ]:..

Free Hit Counter